Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 15, 2010

working on paper bag tag

salam girls!

semalam dapat idea buat paper bag tag. memang Jaja plan nak buat tapi malas nak godek photoshop lagi. fikir-fikir balik why not Jaja guna je brown paper bag label yang Jaja buat, crop and edit tarikh je. kan senang namanye. tak buang masa nak fikir design. lagipun nampak la ckit seragam gitu. idea recycle namanya. heh. kertas pun Jaja tak payah beli sebab kertas Jaja buat kotak doorgift sabun Jaja banyak yang lebih. Jaja tak buang.sambil post entry ni Jaja print 600 pc.
balik kampung nanti tunggu nak gantung kat paper bag je.

layan jom paper bag tag yang Jaja buat.


tips untuk gantung tag ni kat paper bag. kalau nak cantik sikit dia punya lubang, sila punch dengan punch yang bersaiz kecik. paper punch saiz 1/8" sangat la sesuai. nak cari kat mana? Jaja suka g paper boutique kat mid valley. camane rupanya? nah tengok yang Jaja beli ni.



6 comments:

  1. ja,kreatif la dio..
    sue pun suka hitam putih...
    haha..jimat dakwat sebenar..hikhik

    ReplyDelete
  2. better mcm tu jaja...so semua seragam kan.... good job!

    ReplyDelete
  3. Ja.. camne Ja buat frame doodle tu? susah la nak cari frame doodle yang matching untuk damask..

    ReplyDelete
  4. ila : jaja google, berkenan yang ni je.. yg lain lagi lari tema.. hukhuk~

    ReplyDelete
  5. salam..
    mcmner nk edit tag ni eyk.. sy ade gak edit, tp xcntek la.. huhu~ kalau print tu yg xcnteq.. gune software ape eyk..?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...