Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

back to school pre-wedding

uh hari sabtu yang penat. hari ni Jaja dan encik b pegi photo shooting pre-wedding! impian kami tercapai untuk buat pre-wedding zaman sekolah. yelah kami kan kawan sejak dari darjah 1 lagi. jadi macam best kalau boleh abadikan kenangan zaman sekolah di hari perkahwinan kami nanti. 

so cite sal pre-wedding. pagi tadi kami ke SMK Bachok. sekolah Jaja masa form 1, 4 & 5. encik b sekolah sini sekejap je pastu beliau curang ke MRSM YT. kul 9.30 Jaja, encik b dan sorang kawan, cik Eda sampai untuk mengusya lokasi yang sesuai. janji ngan kawan Jaja, encik Zaki merangkap photographer kami kul 10. datang jugak sorang kawan dia, jugak photographer diberi nama encik Julat. paling best, menyusul lak tunang encik Zaki, Fiza. kawan FB dan blog SGP. sangat teruja sebab first time face to face ngan kawan blog. cewah! 
 
sesi pre-wedding berjalan sampai pukul 12. walaupun hujan tapi shoot gambar tidak menghampakan. sangat senang untuk berposing. kredit kerana photographer yang memang kawan sekolah. Alhamdulillah kami dah boleh get ready untuk banner and wedding center piece.






 
layan babak-babak kami yang diberi nama lagenda budak setan oleh encik b. erk!

tabik kepada kedua-dua photographer :)

8 comments:

  1. teringat masa saya buat pre wedding kembali ke sekolah dulu *rindu, nak buat photoshoot lagi..!.

    ReplyDelete
  2. salam

    nice read ur blog...b2b..

    waaaaaaaaa..cun la pre wedding korang

    jome xchange link =)

    ReplyDelete
  3. jaja..
    sekolah bachok ek dlu?
    saya pom skolah kat ctu gak..
    :)

    ReplyDelete
  4. lawa la photoshoot pre-wedding korang..
    suka2..

    ReplyDelete
  5. Salamz..
    So sweet I tgk ur pre-wedding ni.. Sbnarnye saya pun penah berangan nak wat pre-wedding yg mcm awak buat ni.. tapi tak tau lah angan-angan saya tu jadi kenyataan atau tak... hmmmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...