Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 9, 2011

my version of 3D poodle flowers :)

salam darls.

refer to my last entry bout 3D poodle flowers. jaja ada janji nak tunjuk my version kan? kan?
sepantas kilat jaja dan sorang bestie dari sekolah pegi cari kain chiffon. pilih punye pilih jaja berkenan ngan kaler mint. cantek ke korang baju grey dengan bunga kaler mint? haha lepas beli baru tanya. boleh!

dengan penuh kegigihan jaja dah siapkan 30 ketui 3D poodle flowers jaja tu. camane jaja buat? you all study la link tutorial jaja bagi tu. kalau jaja buat tutorial versi jaja pun sama dengan kot. heh!

nak tengok tak? jom layan.
 
gambar close up
memula buat memang huduh rasa nak campak kat sungai rajang je. tapi seriously agak rumit dan mesti banyak sabar especially kalau nak buat yang saiz kecik. makin kecik makin susah tau. tapi lama-lama ok la kot.
p/s :
ada yang admire my veil dan minta custom made kan dengan 3D flowers. 
insyaAllah jaja buat dengan bersungguh-sungguh.
thanks korang yang support jaja :)

12 comments:

  1. Arghh jaajaaaaa
    comel glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Jadi kott..material ape jaja guna?
    Tlg buat kan pastu pos sini sket.
    geram tgkk.hahahahaha!

    ReplyDelete
  2. cantiknyeeeee...rasa nak tempah lah! hihi

    ReplyDelete
  3. hye jaja, 1st time komen kat cni. really love your blog sbb byk crafty DIY n tutorials, would love to try all of them, tp blum sempat lagi, hanya mampu bookmark link u je dlu hehehee...btw, thaks a lot for the sharing. really inspire me.

    ReplyDelete
  4. cantiknyee...rasa cm kuih raya...sangat cute~~

    ReplyDelete
  5. : haha. ada pun hasilnya. ingatkan tadi yang amek dari page diy. tup2 jaja punya ek. so CUTE! sila cepat2 tampal kat baju. NAK TENGOK!~ ;)

    ReplyDelete
  6. cantik and comel...tangan kena 'seni' ni baru bleh buat..

    ReplyDelete
  7. sweeettt ;) memang berseni tangan jaja ni tau.

    ReplyDelete
  8. Dhya : mekacih.. xperfect lg tu..

    didi : jaja guna chiffon.. tp rasenye apa2 material pun boleh

    siha : sharing is sexy.. thanks jugak sudi drop by di SGP

    intan : haha kuih ye? :p

    anis : mesti nk tempek jugak hasil sendiri.. ok nt jaja share lg.. baju kt kg.. xsabar gk ni nk letak kat baju.. heee~

    firdani : tgn jaja ni keras je.. cuma selalu practise kot..

    zimie : jaja xde basic jahit pun.. wt malu je.. hukhuk..

    ReplyDelete
  9. cannntikkk. :) thanks for the share, dear.

    ReplyDelete
  10. Hi, Congrats on your wedding!

    Have anything special for your special night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    or Click Here: Lingerie Cabin@FB

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...