Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 28, 2010

brown paper bag.. shuh..shuh..

masih ingat lagi tak post Jaja pasal brown paper bag? Jaja pernah post dulu kat sini. Jaja dah dapat pun brown paper bags tu and u know what. Jaja rasa Jaja dah buat

BIG MISTAKE!


Jaja blurr jap bila tengok brown paper bag yang plain tu. Jaja call mak tanya ok tak? then mak pun geleng kepala (walaupun Jaja tak nampak kot handphone kepala mak) so Jaja decide untuk simpan je brown paper bags tu dalam kotak. tak jadi untuk doorgift coz Jaja tak larat nak DIY doorgift Jaja.

give up?

taklah bukan give up. i love to DIY. really2 love too. tapi memandangkan Jaja still ada banyak lagi nak settle untuk DIY scroll invitation Jaja, Jaja rasa Jaja tak mampu nak buat lagi DIY untuk doorgift. sumpah kalau Jaja buat pun confirm tak cantik. sebab Jaja takde masa. lagi 4 bulan! oh tidak! banyak lagi Jaja nak buat. even dah banyak Jaja settle kerja2 besar (catering+wedding planner+photographer) but still Jaja masih lagi excited nak buat itu dan ini. dah la hari2 hunting barang kawen sekarang ni. mata pun dah merah asyik mengadap skrin.

eh, melencong tajuk lak.

so kesimpulannya Jaja nak ucap selamat tinggal kat brown paper bags tu. shuh... shuhh... nyah kau semua dari diari kahwin Jaja. bulan 12 nanti Jaja beli paper bags yang ready made je kat nilai 3. nilai 3 tunggu Jaja datang tau.

9 comments:

  1. its ok dear, hepi hunting yea. kalo tak naka membazir jual je balik paper bag yang tak buka lagi, mesti ada b2b yg nak beli =)

    ReplyDelete
  2. hmm betul gk, nt la nk jual balik :) thanks dear.. heh.. sekarang ni tgh hunting paper lantern ngan payung lace..

    ReplyDelete
  3. dear, jual je kat b2b. mesti ada yg nak beli. i pun tgh pikir ni nak beli paper bag yg macam mana.

    ReplyDelete
  4. b4 jual...modified2 sikit kalau x cantik...ok sik cdgn?

    ReplyDelete
  5. nak diy wedding doorgift mmg time consuming coz byk nak kena buat. maybe u boleh diy & gunakan utk aqiqah or birthday party anak(in future).

    ReplyDelete
  6. thanks all bg cadangan yg bernas..
    jual or guna for other time, boleh la DIY lg lepas kawen nt.. wiii tak la membazir kan? sukee :)

    ReplyDelete
  7. Salam, dalam paper bag tu nnt jaja nak letak telur + sabun + nata de coco tu ke? pandangan saya, baik jgn letak sabun tuh sekali. sebabnye, nnt nata de coco tuh jadi rasa sabun..:)

    ReplyDelete
  8. jentayu design: yeke bau? halamak.. caner? ingatkan macam tak jangkit bau tu, sebab fikir nata de coco tu kan seal..

    ReplyDelete
  9. bukan setakat bau je jaja..tapi rasa dia jadi rasa sabun sama.. jaja buat experiment dulu..try letak sabun tuh & nata tu sekali.. mmg akan lekat rasa sabun.. sbbnye saya pernah letak stock sabun serbuk cuci kain berdekatan ngan stock makanan..so bila buka2 nak makan, terasa sabun. :) tapi apa2 pun, better jaja try letak kat 1 pek dulu. kalau takde apa2 beza rasa / bau kat nata de coco tu, boleh la proceed.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...