Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

gambar akad nikah

salam
maaf puan Jaja (ecehh puan la kan?) baru je dapat gambar dari OP.
jom layan. photos credit to photoaura :)
 







nak tengok lagi? klik sini.

16 comments:

  1. eh eh kipas tu lawa...nak pinjammmmm :P

    ReplyDelete
  2. jaja sangattt comelll
    ja,bilo tgk gambar ore kawen,rasa nak kawen skali lagi,
    tp off course with same husband la,hehe
    congrates ja

    ReplyDelete
  3. sgt gojesss..saja dtg2 blogwalking..
    nway nk tny yang jaja pakai dekat kepala ala2 arab tue, jaja beli or sewa dari kedai jek?

    thanks jaja
    :)

    ReplyDelete
  4. wah.. dinding itu. cantikcantikcantik!!!! sis cantik okeh.

    ReplyDelete
  5. cantek nyer puan jaja a.k.a cikgu jaja^_^
    semoga bahagia ke akhir hayat..

    psst~nak pinjam idea DIY Wall sticker tu yer puan jaja

    ReplyDelete
  6. cantik.. mekap sgt gojess... tudung tu actually tudung ape ye? 2lapis tudung ye? sgt2 cantik.. :)

    ReplyDelete
  7. cantik!! tahniah puan jaja..!!

    ReplyDelete
  8. waaa...shanteknye kak jaja...piss2 akak mcm tiz zaqyah lah hehheeh...lawooo auuu

    ReplyDelete
  9. Nana : kipas tu mmg antara brg yg nk di lelong nanti. hehe..

    ciksue : jaja setuju! jaja nak je kawen byk2 kali, tp still ngan same mr hubby la.. hikhik! seronok sebenarnye jd raja sehari kan? :)

    didi : tudung n inner tu jaja DIY.. saje buat tema ala2 morocco mlm akad nikah.

    mie anna : thanks dear!

    oshin :sticker tu yg menaikkan seri bilik pengantin. suke jgk.. ngee~

    cikFM : jaja pakai inner arab+shawl biasa je.. tp all DIY la.. nt jaja review sal tudung jaja.

    cikkin : thanks musyuk :p

    fara : kembang dh hidung akak nih. haha!

    ReplyDelete
  10. puan jaja, awak membuatkan saya rasa nak jadi RATU sehari SETIAP HARI tapi dengan idea lain dan macam awak pulak! ngeee~

    comel. 2 thumbs up! =)

    ReplyDelete
  11. kenapa br prsn nie??owh tudung 2 sangat simple yet gorgeous!!!:)

    selamat pengantin baru jaja:)

    ReplyDelete
  12. hai jaja..same la pulak name kite..
    tibe2 jumpa blog awk ni terus minat nk ikut..
    awk sgt kreatif n canitk..mcm farah breep breep..:}

    blh x review psl tudung nikah tuh..mksdnyer cmne mk pkai ke jenis kain ke..appreciate it so much if u can review..:}thanks

    ReplyDelete
  13. hahahahahah....tapi seyes saye na pnggl akak akak tiz lah....hahahahahh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...