Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

Dibuka Untuk Tempahan

salam.
 
tajuk entry yang agak gimik. heh! saja SGP nak buat kecoh sikit kat belog ni. ingat tak korang ngan pyramid boxes jaja yang jaja buat doorgift masa bertunang? ala kotak yang comel-comel tu (perasan!) yang boleh isi gula-gula tu kan? leh tengok kat sini haa.
 
 
setuju tak kalau jaja buka untuk tempahan?? kebetulan abang jaja memang terror bab-bab design template ni. jaja sendiri nak buka tempahan tak berani sebab buat masa sekarang jaja memang busy mengalahkan menteri kat sekolah. dan untuk pengetahuan jugak dah ada 2-3 b2b yang order dari jaja. cuma jaja amek order senyap-senyap je la. sebab tak berniat pun nak meniaga lagi. hmmm ke korang nak jaja buka tempahan untuk scroll invitation?

mode berangan. ada hati kan?
eheh :)

11 comments:

  1. setujus sgt!
    sgt chantekkkk!!
    buley i tau hargenye x dear?

    ReplyDelete
  2. ok pe jaja klu open for order.
    jaja the queen of DIY ok.hihi..plus,dpt tmbh pendapatan kn..
    haih setuju sgt2 pn jaja!!!

    ReplyDelete
  3. ok pe wat tempahan...lg pn jaja kan kreatip.. heheheh nk tny la tali yg jaja ikat kt pyramid 2 bli kt ne ek??apa nm dia ek??sbb niza dah tny kt kedai tp diorang x fhm apa yg niza nk... pening2...hehehhe

    ReplyDelete
  4. wah... bertambah maju nanti. amy pun setuju.

    ReplyDelete
  5. zalikha : for time being blm decide berapa harga.
    if template saja mybe around 80 sen, kalau dgn sweets range RM1.50 - RM2.00 :)

    yumie : thanks sbb sapot puan jaja nih, huhu.

    niza : jaja bitau nk dawai ikat bunga telur, dorang fhm kot.

    amy : thanks dear :)

    ReplyDelete
  6. very da kreatif ler jaja nie..
    like...!!!bwt side income...gud2...

    ReplyDelete
  7. jaja...amek je tempahan...boley tambah duit poket :P

    btw i dh tgk tutorial yg u aja buat benda ni...i like!!! and sgt2 teruja nk try buat :P

    ReplyDelete
  8. Ja, nk buat diy mcm ni jugek la..mintak izin nak amek idea ye...(:

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. rezeki SGP. ramai yg dah order even baru promo kt sini.. thanks for supporting me :)

    ReplyDelete
  10. Hi..intrested with pyramid box..boleh send quotation per pieces? send via email...nooreliesyaamira@gmail.com.
    thank u :)

    ReplyDelete
  11. Hi..intrested with pyramid box..boleh send quotation per pieces? send via email...nooreliesyaamira@gmail.com.
    thank u :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...