Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 26, 2011

time for spa!

iyer! Jaja dah pegi spa! meh nak review sikit.

pukul 10.30 Jaja dah sampai di sampai di Thai Wellness Centre a.k.a Senses Spa, Sibu. Jaja dah book awal lagi truly ngan Kak Siti, sama-sama teacher ngan Jaja kat sini. thanks Kak Siti sebab bagi chance Jaja merasa spa for the first time, dapat discount lagi. ngeee~

Jaja amek pakej scrub + aromatherapy massage = RM150.
scrub badan 60 minit + aromatherapy massage 90 minit.





best? tang scrub memang sangat best. rasa diri ini macam kereta yang baru polish je. haha! tapi aromatherapy massage serius menyakitkan. even sampai malam Jaja masih rasa sakit-sakit satu badan. macam baru lepas daki gunung Kinabalu. boleh? macam nak demam pun ada. siap megaduh macam budak kecik lagi time kena massage tu. rasa nak tendang pun ada kakak siam tu buat aksi akrobatik kat badan Jaja yang memang tak lasak ni. isk!

kesimpulannya, nak cantik memang sakit!
tapi worth it. sesekali kita perlu manjakan diri kan? hadiah untuk diri sendiri kot.
hehe. b2b lain dah pegi spa tak?

best kan? :)

2 comments:

  1. waaa beshnyer..teringain gak nak gi..mmg ikutkan skang da mmg patut start gi spa nie.. huhuhu...

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. renee : memag best. tp 1st time yg sakit bila massage. Jaja hengat nak g lagi before wedding, tp pakej lain lak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...