Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 22, 2011

ngilunya gigi!

salam.
another 2 weeks!
masa untuk memanjakan diri.

hari ni balik sekolah pergi klinik gigi. masa untuk scaling a.k.a polish gigi!
aiyak sakiittt! memang betul kot orang kata nak cantik mesti sakit. dah la sakit. duit pun terbang mau RM130 jugak. uhhh bila encik gaji nak masuk ni. 
 
sabtu ni spa pulak. Jaja amek pakej body scrub+aromatherapy.
next week time for my hair :)

perlu ke semua ni??
hmmm. tak mampu nak jawab soalan sendiri.
hati nak. poket je taknak!

9 comments:

  1. perlu..hehe..hai..kina here..da link jaja..

    ReplyDelete
  2. perlulah...mesti nmpak cantik kan...

    ReplyDelete
  3. perlu. baru lah senyum nampak cantik jer.

    ReplyDelete
  4. elya : jaja duk sarawak for time being, jadi buat kat sarawak.. kt klinik swasta.. RM130 but worth it!

    kina : link to back dear ;)

    mrs DZ, amy & nana : hope so.. hari kedua pun masih ngilu lg :(

    ReplyDelete
  5. Scaling mmg sakit.untung ja xberdarah.dba wt smpai bleeding.urgh!

    ReplyDelete
  6. diba : Jaja pun bleeding gk, tp 1 hari je. time makan pun leh bleeding :(

    ReplyDelete
  7. hye dear,

    i'm a bride to be from sarawak, i'm ur silent reader before n now i'm ur follower :)

    btw, kat mana jaja buat polish gigi tu? klinik mana?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...