Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 27, 2011

DIY idea : cake label

morning all.

bangun pagi ni bersemangat sikit nak berbelog.
hari ni dapat idea cake label selepas memburu di hutan google. heh!

cake label
 akan diletak di atas bakal kek Jaja ni
kenapa merah? sebab baju potong kek Jaja kaler merah+maroon. 


 
biasa kek kawen Jaja tengok sama ada letak fondant flowers atau letak cake topper.
tapi kalau b-2-b yang nak kelainan, apa kata korang buat cake label.
jom layan dulu cake label yang telah merambangkan mata Jaja.

cake label dengan paper b&g topper. sangat kreatif!




antara wording yang boleh ditulis.
cun jugak pakai hand writing kan?



semua gambar dari encik google :)

jom DIY! Jaja dengan baik hati pagi ini bagi korang template untuk cake label ni.
boleh la download dan tambah wording masing-masing.




happy DIY :)

6 comments:

  1. eh nice jugak ek cake ade lable..hihi

    ReplyDelete
  2. whoaa... cool findings jaja! cantik sgt. really like it! i kompom kne try ni. letak kat candy buffet ke. huhuhu.. thanks for sharing n happy weekend!

    ReplyDelete
  3. wahhhh cantiknyer jaja....mcm nak buat jerk..huhuh

    http://syurgacintalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. u mmg queen DIY lah. i like this idea!!! heheh

    ReplyDelete
  5. ermmm..blh saya cuba utk my lovely this april t..tqvm jaja!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...