Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 21, 2011

White Label Bridal Shoes

sedikit info mengenai kasut. harap membantu.
 
sesiapa yang masih memburu kasut untuk wedding. 
atau yang berminat nak custom made kasut.
atau memang nak invest lebih sikit untuk itu. 
boleh jugak survey kat website White Label Bridal Shoes.


kasut dorang boleh custom made ikut saiz kaki kita. so sila ukur pakai cm ye? cara ukur refer kat bottom blog dorang. kalau nak buat appointment kedai dorang ada kat Sri Hartamas. ada map jugak kat blog. kalau nak custom made ketinggian kasut. mesti add on RM100. uhh tak sanggup! belum custom made pun memang dah mahal.
 

previous entry Jaja dah mimpi-mimpi nak pakai ni.


ada banyak lagi design lace & brooch. sangat-sangat sesuai untuk wedding. semua pun cantik.

 jangan excited lagi. ada cerita sedih jugak.

Jaja dah fikir masak-masak. dah bincang dengan encik b. dah tengok bajet. ok lah kan.
jadi Jaja pun terus email dorang about d order. sedikit mengecewakan sebab NO REPLY walaupun dah masuk 3 hari! Jaja email kat semua email yang ada kat blog tu. takpe-takpe. suka sangat punya pasal Jaja post kat wall facebook. NO REPLY! Jaja pun call dorang. kecewa kali ketiga. NO ANSWER! bila ada yang pick up call pun, telefon dia macam masuk air. tak dengar hape-hape. try telefon handphone number yang ada di blog. INVALID! kecewa lagi.

dengan sisa-sisa kesabaran. dan memandangkan Jaja kat Sarawak sekarang ni. Jaja try call dorang nye cawangan kat Kuching. at last ada yang pick up. alhamdulillah ingat dah takde jodoh ngan kasut ni. lepas tanya macam-macam dorang pun suh email d details. barulah dapat reply ini.

* * *

Hello Liza,
 
Thank you for emailing us. We have received your particular and details of your order. We will get back to you and update you the availability of the shoes as soon as possible.
 
Have a nice day!
 
Regards,
The Veil.

* * *

so dinasihatkan sesiapa yang berminat tahap gaban macam Jaja ni.
contact lah dorang kat sini:

Tel/Fax : +6 082 256828
Email : info@theveil.com.my

8 comments:

  1. wahhhh... cantek betol kasut tuu... naseb bek i da beli wedding shoes da.. kalo x...... hehehe

    ReplyDelete
  2. internet or line tepon diorg ada problem kot jaja. thanks jaja sharing the address. ;)

    ReplyDelete
  3. Cik jaja adik manis.
    Charles and Keith tgh ade kasut sebijik mcm tu.ke lebih kurg.g la terjah.kawan i br beli smlm.utk kawin gak kot.hahaha

    ReplyDelete
  4. Hi Jaja, salam kenal.. memang susah call diorang.. Zil banyak kali try call... tak berjawab.. bila dpt pun, suara tak clear.. kena cuba banyak kali..sebab nak sangat kasut tu, zil gi cari kedai tu kat sri hartamas... memang cantik2 kasut kat sana... selain tu gown diorang pun cantik2... tp harga pun leh tahan gak la...

    ReplyDelete
  5. website:
    www.gavy.com.my
    email:
    enquiry@gavy.com.my
    (my advise is go straight to gavy, sng deal)
    number to call:
    03-2698 8222
    017-327 9604
    (bercakap dengan asyraf)
    whereabout:
    maju junction shopping centre (jalan tar)
    dalam wedding city, infront of lagenda boutique


    i dapat info ni dari bloggers lain..you can try to sk diorang wat tak custom made shoe?the price bwh RM150 kalau tak silap...tak tahu lah betul ker tidak..gud luck!

    ReplyDelete
  6. Q : thanks dear.. tp jaja suke kat lace.. if gavy, dorang leh custom made untuk kasut brooch je..

    ReplyDelete
  7. mel : yup, the veil kuching.. gown kat sane pun mesti cntik kn.. huuu drooling tgk gown cantik2 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...