Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 21, 2011

Wall Art Sticker

ini pengubat sebelum masuk tido.

Jaja ada plan nak beli wall stickers. so bila buat blog walking di blog b2b yang laen terjumpa la dengan satu website ni. harga quite affordable. sila ke link Coocolor Wall Art.
  
kat sini Jaja share beberapa wall stickers yang Jaja suka. most of them dari floral series. tetiba suka kat bunga. suka ok. suka hati lah. layan jehh. belum decide lagi. baru cuci mata.
 
 
dinding bilik Jaja sama warna ngan gambar kat atas ni. kaler tiffany green. ok jugak kan sticker dandelion kaler brown macam dalam gambar :)







ok sekarang dah pening-pening lalat. tak tau nak pilih. nak tido lah. tunggu mimpi dulu yang mana satu. 

selamat malam :)

8 comments:

  1. lagi murah beli on9..tak pyh pening nak wall paper bagai..dah lah mahal wallpaper...thanks for the idea..pening pikir ca jer lah nanti kan??:)

    ReplyDelete
  2. meow~

    i pun suke giler wall-art stickers.. kalau gi curve berlambak dorang jual kat fleamarket tu.. ;)

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cantik sangat.thanks for sharing the link :P

    ReplyDelete
  4. setuju.. sangat addorable! jaja dah selamat pun beli wall art sticker yang first sekali.. brown dandelion :)

    ReplyDelete
  5. waaaaah lawanya....kalau tak deco bilik lagi.gerenti Syafa beli dh ni.huhu

    ReplyDelete
  6. salam. nak tny, kalau beli sendiri deco, tak susa ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...