Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

patching organza flowers on veil

entry pendek kerana sangat sibuk.
masih ingat entry ini? veil Jaja masih belum siap (bila nak siap ntah!) 
sekarang sedang mencuba untuk menampal bunga-bunga organza.


harap boleh bagi pendapat. nak kutuk pun silakan. hihii.

ok ke saiz bunga tu?
ok ke kaler ivory?
cantik tampal kat mana?

hukhuk banyaknye persoalan bermain di minda ini.
adehhh!

9 comments:

  1. chantek lah jaja. chaiyok!! tak sabar nak tengok hasilnya nanti. ;)

    ReplyDelete
  2. amy : jgn nt hasilnye tak seberapa.. huhu.. lelah nk siapkan beribu-ribu lemon bunga nih..

    miss butterfly : love all ur dress.. risau dgn baju+veil sendiri.. takut xcantik :(

    ReplyDelete
  3. jaa,
    lawa laaa..
    creatif...
    nanti tunjuk hasil yea jaa
    patch lagu mano.haha
    walaupun veil sue tak secantik ni,hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik..creative!You letak bunga organza tu kat bahagian kepala ek?
    personally i think kalau bunga organza tu kecik2 lagi sweet kot..nanti you tunjuk la hasil..tak sabar nak tgk :)

    ReplyDelete
  5. creativenyaa my dear! sungguh gigh! cayalaaa ^__^

    ReplyDelete
  6. hi jaja,boleh bagi cara utk buat veil ni tak..berapa meter kain net yg diperlukan?

    ReplyDelete
  7. Hi Jaja, I suka sangattttt veil ni. Nanti boleh tak bagi tutorial? Guna kain apa, berapa meter semua? :D

    Thanx

    ReplyDelete
  8. Nak tanya bunga organza beli kat mana ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...