Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 9, 2011

scor pal

atas permintaan

Jaja dapat banyak email & comment tanya Jaja beli kat mana scor pal Jaja tu.
so ni dia website yang Jaja beli scor pal
payment boleh buat melalui kad kredit @ western union. Jaja guna western union je via cimbclick.
harga include postage charge + western union charge = RM199.00.
dalam 2 minggu Jaja tunggu.
ni bisnes kad yang dia pos sekali ngan scor pal Jaja. 

harap info ni berguna :)

4 comments:

  1. jaja, cmne nak syncro paypal guna cimb click?

    saya kurg mahir nak buat..

    ReplyDelete
  2. opst ada info yg salah. bukan paypal.. jaja pakai western union.. kt transfer, click kat remittance :)

    ReplyDelete
  3. adoi.. kena buka blik comment kak jaj ni.. kalau x masih lg xtau mcm mana.. huhu

    ReplyDelete
  4. jazz : hope membantu.. kalo ade pape, just inform kt akak ye? neway, happy DIY.. akak pun nk DIY birdcage veil untuk acara potong kek nt :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...