Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 9, 2011

back up invitation for postage

salam.

scroll invitation dah siap. tapi ada problem besar! macam mana nak pos untuk kawan-kawan jauh. al-maklum Jaja duk sarawak mahunya banyak jugak kad yang perlu di pos. nak pos scroll invitation. oh tidak! nanti sampai kat kawan dah jadi lempeng! haih! 

ok dun be panic. Jaja dah buat back up invitation untuk di pos. masih lagi guna invitation yang sama cuma Jaja tambah cover dan lipat je. belum siap lagi. masih 'under construction'. satu lagi hasil DIY tangan keras Jaja.
maaf ye kawan-kawan yang tak dapat bagi by hand. tak dapat bagi scroll invitation yang berkotak. kalau ada rezeki Jaja bagi by hand yang tu hari tawen nanti. tapi mesti datang ok.

B2B semua secara rasminya dijemput.
sila tinggalkan alamat untuk Jaja pos invitation ni.
sangat berharap jumpa kawan-kawan B2B yang banyak support Jaja di alam maya ini.

:)

8 comments:

  1. jaa,sangat rajin..nak kad jugak,hehehe
    majlis ja brapo hb doh..nok gi..hehe

    ReplyDelete
  2. ciksue : buleh2.. mari tau.. majlis 13/3 nt.. ciksue.. nk alamat :)

    ReplyDelete
  3. jaja buat kat rmh je.. kat bachok, kelantan.

    ReplyDelete
  4. jaa,insyaallah..klu takde pape,nnti sue g
    ni alamat sue
    suhasnida ismail
    kg banggol petai
    17000 pasir mas kelantan..

    sue pun wat kat umah jah ja..po skalo la klu klate..nak wat kat hotel tak mampu,hehehe
    asal meriah dan benda hok wajib selesai..gudluck jaa..

    ReplyDelete
  5. 13.3.11 ekh wedding jaja? tak sure blk kg ke tak time tuh. kalo amy blk, boleh ke sana. btw, nak tanya, jaja amik mekap dengan sape ekh?

    ReplyDelete
  6. amy : hope to c u :)
    jaja amek pakej ngan kak jai.. leh tgk kat sidebar jaja.. harharah bridal @ kat fb search jai harharah..

    ReplyDelete
  7. cik sue : yola supo skalo.. wt kt kampung, kenduri kecik2.. janji yg wajib lepas.. ngeh2~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...