Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 9, 2011

adobe photoshop action!

salam hujung minggu.

siapa suka retouch gambar angkat tangan! heh. Jaja ada benda best untuk siapa yang suka retouch gambar sendiri. especially siapa yang guna adobe photoshop. Jaja guna CS2. ok Jaja tau orang dah tak pakai CS2. orang laen dah ada CS5!

sekarang Jaja berusaha keras retouch gambar pre-wed Jaja pakai CS2 yang dah lapok ni. yang tak best Jaja tak pandai pun sebenarnya. tapi sejak berkenalan dengan PS action (photoshop action) Jaja boleh buat segala mak nenek punya photo retouch. chantek! sangat sesuai untuk mereka yang nak edit gambar yang banyak dan cepat. jom layan beberapa gambar yang Jaja edit secara express pakai PS action ni.

gambar sebelum retouch

retouch 1

retouch 2

retouch 3

retouch 4

retouch 5

retouch 6

Jaja buat ni dalam masa tak sampai 15 minit! so siapa yang berminat boleh la taip kat encik goggle photoshop action. dan download! Jaja suka download kat sini.

good luck!

4 comments:

  1. jaa,sue tak reti pkai ps..
    ni download gane ehh yg ps action nih..aduhai..darat sikit ore tak kreatif supo sue,hehe

    ReplyDelete
  2. sue download jah kt link hk jaja bg tu.. pastu kat adobe photoshop ado step dio.. load action.. nt jaja ajar guano.. hk penting keno ada ps dulu :)

    ReplyDelete
  3. owhh pade pun sue takleh download..
    ps sue remove doh..aduhai..
    nak download mane ni jaa ps pulop
    time ada nyo buang,aduhla

    ReplyDelete
  4. huhu ciksue.. ps tu try la download cs2 adobe photoshop.. tp gk hk trial je la kalu download biaso.. hk jaja xpo adik install betul2 dh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...