Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 6, 2011

hantaran deco

salam pretties!

hantaran deco ye ceritanya? cuti hari tu adalah pegi rumah sorang wedding planner. dia ada jugak sewakan bekas untuk hantaran & boleh siap deco lagi. cuma pegi anto je barang-barang nak buat hantaran. 2-3 hari nak tawen pegi la amek yang dah siap. tak mahal pun. sewa+deco untuk 1 hantaran cuma RM10! murah yang teramat! Jaja pegi ngan kakak encik b merangkap bakal kakak ipar. encik b pun sewa sekali kat akak ni. dah habes belek-belek, bincang-bincang. akhirnya keputusan pun kami buat. walaupun keputusan Jaja agak hampeh sebab hantaran encik b lagi santek. tak suka! (ayat dengki tu). 
ok yang ni bekas hantaran Jaja. sangkar putih. tema nanti Jaja suh buat hitam+putih. gambar ni dari goggle je. yang Jaja punya coming soon ok.




yang encik b pulak. ish malas betul nak upload yang encik b punya. dengki! huhu. dia punya bekas hantaran bekas pewter silver. lebih kurang gambar kat bawah ni. tema nanti light pink+maroon.


bila fikir-fikir balik, macam nak tukar je sangkar yang Jaja pilih tu. sangkar macam kat bawah ni pun santek jugak kan? halamak! penyakit tak tau pilih datang lagi.


tolong saya!

21 comments:

  1. sangkar besi tu pun cantik jugak... nurul suka sgt tapi aritu dah terbeli dulang kaki 4... so,tak dptla nak guna sangkar..huhuhu

    ReplyDelete
  2. salam...kat mane sewa tu? nk tau jg sbb brbaloi sgt...:)

    ReplyDelete
  3. mak aihh.. murahnye sewa & deco. nway, suke sangkar yg 1st sebab brg2 hantaran nampak lg jelas. nnti sure nmpk nice je tersusun :)

    ReplyDelete
  4. tol ckp aya tu..lebih cantik yang sangkar 1st tu bila dah letak barang.. =)

    ReplyDelete
  5. waa...murah n cantik..
    berbaloi2...sangkar tu mmg gojes la dear..

    ReplyDelete
  6. cik Nurul : thanks.. kt akak tu pun ade dulang kaki 4 tapi Jaja dah lame ngidam nk guna sangkar.. tu yg pilih sangkar..

    no name : ore kelate jugak ek? sewa kt gunong, dekat simpang ke klinik gunong ade 1 kedai situ.. nama kedai tak ingat, tp ada 1 kedai tu je kt situ.

    aya rose adawiyah : akhirnya Jaja decide sangkar first sebab korang.. hihii mekasih membantu!

    ReplyDelete
  7. jaa,muroh mena nakko satu hantaran RM10
    yo ko tuh jaa..termasuk deco la tuh..ish klu gitu baik sewa pulopp..klu muroh..

    ReplyDelete
  8. ciksue : dop nipuu cket pown.. kalu sewo sajo RM5, skali ngan deco RM10.. kalu DIY pn rugi!

    ReplyDelete
  9. murahnya sewa+deco.kt area mane?

    ReplyDelete
  10. cha : area kg gunong, dekat kubang kerian, kelate.. cha org kelate ke?

    ReplyDelete
  11. jaa,
    aduhai..meme klu diy pun,tak semuroh tuh
    bakpo la tahu lewat,klu tahu awl,tak pyh pening2,sue g tempah jah situ.huhu.muroh sengoti tu ja...klu 9par,br 90ya..

    ReplyDelete
  12. jaja kalo org kl nk sewa sana bleh ke?
    saya punya tunang org kelantan. boleh ke? plzzz

    email kite ya : simplynadiah@gmail.com

    ReplyDelete
  13. nadya : as long as majlis kat kelantan boleh je :) ur fiancee kelantan area mane?

    ReplyDelete
  14. kt mn nk sewa ni..sy pon org kltn ley bg alamat x..makasih.:)

    ReplyDelete
  15. ayyak agak fail kalau nk kena bg alamat.. u kelantan area mane? tau kg gunung x?

    ReplyDelete
  16. nad punya tunang area pengkalan kubo. boleh kan?

    boleh sewa skali utk nad punya :) thanks ya jaja

    ReplyDelete
  17. RM10? wow... ada contact number or url or alamat kedai tu tak?
    tq..

    ReplyDelete
  18. awk, bole x kita nk tau bekas silver tu boleh dpt kat mane

    ReplyDelete
  19. jaja ade phone number kedai tu tak...mintak

    ReplyDelete
  20. jaa.....ade no phone kedai tuh tak??kedai pengantin ke jaa??dekat tak ngan kedai Hardware Tuan Enterprise??...ingt nk g cari la..murah sgt..boleh kn kasi no phone..:) tq

    ReplyDelete
  21. boleh dapatkan contact no x?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...