Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 15, 2011

cuppies for hantaran

fuh. lega yang amat.
dah deal satu lagi urusan penting untuk kahwin. kali ni cuppies. 
Jaja ada tempah fondant cuppies grey+pink theme untuk hantaran balas besan (yeke istilah Jaja ni?) tak tau Jaja orang panggil apa sebenarnya. tapi hantaran ni kita bagi masa kenduri kat rumah pengantin lelaki. pihak perempuan akan bawak  hantaran untuk bagi kat pihak lelaki. jadi kami dua family dah pakat.
3 dulang di balas 3:

1) Kain pelikat songket
2) Kain pasang
3) 16 pc fondant cupcakes

citer sal cuppies. ada la beberapa kedai online yang Jaja survey. tapi agak mahal. nasib baek ada kakak pada housemate penah order yang cik Farah kat blog beliau http://faradeen.blogspot.com/

senang deal ngan cik farah ni. Jaja sms terus dia call untuk confirm tarikh. design ngan tema boleh request. email je gambar kat dia. ni gambar yang Jaja email. tema dah tukar grey+pink. wording dah jadi e-day Ja&Ji.
moist chocolate fondant cuppies Jaja tu harga RM58. tambah Jaja tempah muffin untuk malam akad nikah 100 pc, RM65. jadi total semua sekali RM113. bank in kat cik farah 50% untuk confirm order :)
order boleh amek kat area Kota Bharu. nak suh dia hantar pun boleh tapi charge minyak la sikit. ok la tu coz kawasan kampung Jaja macam tak penah tengok pun ada orang leh buat fondant cuppies yang cantik2. setakat kek gulung ngan kek pisang adalah.
ataupun adakah Jaja sebenarnya yang tak tau. 
toing!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...