Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 15, 2011

hanging photo frame deco

jom membuang masa dengan projek DIY yang dibuat secara tiba-tiba.

Jaja ni memang tamak betul kan? DIY pending berlambak lagi tak buat dah dapat idea baru. belek buku pengantin isu februari punya pasal. terjumpa la dengan deco perkahwinan ni. frame yang di gantung kat pokok. suka!



 dengan semangat berkobar-kobar Jaja terus pegi ke kedai alat tulis. beli straw board kaler hitam & putih. beli photo paper. akan ku kerjakan mereka ini cukup-cukup supaya wedding Jaja nanti pun ada benda alah ni. tapi Jaja takde la nak gantung kat pokok rasenye. nanti la Jaja fikir nak gantung kat mana. heh. ni hasil DIY hari ni. tunggu gambar & reben je belum buat lagi. dah terbayang-bayang frame bergantungan ditiup angin sepoi-sepoi bahasa. merepek lagi cik Jaja.


6 comments:

  1. Gambar first tu baru masuk NONA hari ini..hihi salam kenal..exchange link yer..:)

    ReplyDelete
  2. Q : tu la tadi tengok nona makin berkobar-kobar nak DIY photo hanging deco tu..

    ReplyDelete
  3. sangat chantek. jaja ni memang rajin dan kreatif. amy tak start apa pun lg utk diy nie. T____T

    ReplyDelete
  4. I saw the same pics in Pengantin Feb edition. I'd love to DIY this too. Didn't know it's using straw board. Hehhe.. Thank you!!! :D *semangat jugak*

    ReplyDelete
  5. salam..nak tanya..straw board ni cik jaja beli memang bentuk dia mcm frame ke?ke tu gmbr selepas cik jaja dah potong?sebab sya nak diy frame gambar tapi taktau nak guna bahan apa..

    ReplyDelete
  6. salam..nak tanya..straw board ni cik jaja beli memang bentuk dia mcm frame ke?ke tu gmbr selepas cik jaja dah potong?sebab sya nak diy frame gambar tapi taktau nak guna bahan apa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...