Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 13, 2010

Award Blog Harapan

salam rindu.

kali ni baru la sempat nak belek betul-betul buku SGP ni.
rupa-rupanya dah dapat 2 awards. terharu!


terima kasih kat cik Mimie & cik Syafa kerana sudi tag SGP yang serba kekurangan ni.
walaupun Jaja dapat 2 award yang sama tapi takpe. suke jugak. heh!

so suke-suke pun mesti selesaikan tugasan award ni dulu.
ok ada 3 misi. jom settlekan semua syarat BLOG HARAPAN sebelum Jaja lupa :)

1. kenapa Jaja suka memoriseorangmuda?

secara jujur Jaja tak pernah jejak ke blog adik memori (boleh ke panggil adik memori?). tapi bila dapat award ni baru la Jaja tinggalkan jejak and u know wud? Jaja sangat suka blog adik memori nih. sangat informatif tapi masih bersahaja. sebagai tanda Jaja suka kat adik memori ni. Jaja dah follow dia :) salute kat adik memori!

2. perasaan Jaja bila dapat award?

tentulah gumbira! gumbira dalam kekalutan. kekalutan sebab dapat award masa Jaja tengah sibuk memburu barang-barang kawen. tapi rasa masih tak terlambat kot.
ke ada tarikh expired? 
tolong jangan tarik balik award Jaja yang secoet ni. hehe.

3. tag 15 blogger yang layak.

halamak! susah la nak pilih 15 je. kenapa tak 150?
Jaja rasa semua blogger pun layak dapat award blog harapan. 
tapi Jaja hamek yang dekat SGP la sebab Jaja memang selalu ziarah mereka ni.
walaupun Jaja selalu lupa nak tinggalkan jejak. sorry tau! wudever pun mereka ni memang best.
thanks sebab sudi jadi kawan Jaja kat alam maya ni  (> _<)"

so here they are :

6 comments:

  1. thanks jaja. have a nice day! ;)

    ReplyDelete
  2. thanks dear. nanti i dtg collect. btw, banyaknya entri dia yg tak sempat nak baca nie. T____T

    ReplyDelete
  3. yeay thanks dear.. nanti free2 i will post entry about dis yea.. thanks so muchie.. muahmuahskirikanan~ ;)


    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...