Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

10 days hunting!

rindunya kat B2B!
rindunya kat blog SGP!

Jaja rehat sekejap dari berblog. 
sibuk hunting barang-barang hantaran dan doorgift
Jaja aim 10 hari kat KL (2/12/2010 - 12/12/2010) untuk beli semua barang kawen before balik Sarawak lagi. Jaja still ada 2 paper lagi SPM. 14 & 15 Disember 2010. lepas tu Jaja akan

BEBAS DARI KERJA!
wiiiii~

Jaja buat apa 10 hari kat KL? 
BANYAK SANGAT!

yang pasti Jaja happy sebab apa yang Jaja plan hampir semua sudah dibeli.
dan projek DIY masih berjalan seperti biasa.
walaupun kaki Jaja ni penat mengukur lorong-lorong KL!
fuhhhh!

sekarang bukan jari tangan je yang tak gebu.
jari kaki pun sama. haih! 

:)

6 comments:

  1. my dear ,

    syafa ada award utk u ^__^

    singgah collect ya

    http://justyouni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hye jaja..

    akad nikah kita beza sehari jek. ;) sekarang ni pon sy tgh pulun beli brg2 hantaran. sempena YES ni.. hihihi

    ReplyDelete
  3. jaja,
    sue pun loghat hunting bare hantaran,tapi dua hari jah,huhu.sebab incik tune mr KL dua hari jer,penat sungguh..
    selamat memborong yea ja.

    ReplyDelete
  4. salam
    hye jaja.

    nampaknya majlis kita pada hari yang sama!

    i follow u ek!~

    http://fromfianceetoabride.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. cik Syafa : waa terharu.. thanks lalink bagi second award kat Jaja :)

    sk : best kan dapat hunting barang time YES camni. tapi sakit gak kepala duk berebut ngan orang nak beli barang krismas. haih!

    ciksue : byk doh ko beli? Jaja settle dh sume barang hantaran.. wiii!!

    anis : kebetulan betul.. salam b2b dear :)

    ReplyDelete
  6. suka nyo dio,settle blako doh..
    sue punya utk si dia,mostly dah settle
    tinggal benda2 mcm kek,buah gitu jah
    hok sue jah dop settle..hahaha..kena g cari sdiri..kiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...