Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 10, 2010

wedding favors yang unik dan murah :)

masa hunting favors ideas Jaja bump with satu blogshop wedding favor ni .klik sini untuk tengok sendiri. mula-mula saja nak cuci mata. tapi lama-lama terus jatuh cinta. sangat unik dan murah! semua Jaja suka. sampai nak juling mata Jaja duk ulang tayang favors kat blog ni. biasa ada gak berkenan kat blogshops lain tapi agak mahal. Jaja dah order 100 pc pun tapi yang mana satu Jaja pilih itu rahsia! haha! nanti tak surprise la kat vip guests Jaja. nak tau gak ke? ok lah Jaja bagi clue. favors yang Jaja pilih salah satu daripada favors kat bawah nun. zazzz layan dulu gambar.

AMARAN:
PASTIKAN MATA ANDA TIDAK JULING SELEPAS MELIHAT MEREKA!
 
kissing couple salt n pepper shaker

shy couple salt n pepper shaker

cute mini glasses

love bear salt n pepper shaker

 
mereka sangat kiut kan?
sapa setuju angkat tangan!! :)

1 comment:

  1. comelnya... still tak tau nak kasi apa utk VIP gift nie. huhuhu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...