Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 10, 2010

scroll invitation box siap!

hari ni saja nak share gambar kotak-kotak yang Jaja dah buat untuk scroll invitation Jaja nanti. tapi belum lagi decorate. Jaja amek masa lebih kurang 2 bulan untuk siapkan sume ni tau. 600 pc. sepatutnya boleh siap 2 minggu je kalau rajin. tapi Jaja kan cikgi. time free baru curi-curi buat dekat rumah. tangan keje, mata tengok tv.

1 ikat = 50 kotak (100 pc template)

:: alhamdulillah. lega yang amat ::

lepas ni nak fikir macam mana nak packing untuk bawak balik ke semenanjung. semalam dah berpeluh-peluh ikat kotak-kotak yang masih lagi berbentuk template ni. balik kelantan nanti siap la budak-budak, Jaja kerah untuk lipat. ngan anak-anak jiran Jaja cari nanti, haha. kejam!

tak sabar nak deco :)
lepas lipat sume ni, Jaja nak beli ribbon warna teal untuk deco. semalam ada belajar ngan encik google macam mana buat ribbon yang cantik. nanti Jaja share ye. Jaja tau mesti ada b2b out there yang tak reti ikat ribbon. macam Jaja lah jugak, heh! serious ribbon yang Jaja buat tak cantik. tau kat mak mertua ni jatuh gak saham Jaja 30 sen. hihiii.


13 comments:

  1. kamu..kt mane sye nk cr cor pal tu???

    ReplyDelete
  2. dear tgk website ni
    http://shop.flipflopsandrosesdesigns.com/

    ReplyDelete
  3. wah...bestnye..kad scroll...
    saya pun B2b.. nanti jemput le follow blog saya pulak..hehehe

    ReplyDelete
  4. wat sendiri ke tu?mcm mana?

    ReplyDelete
  5. Fariha:will do dear.. Thanks for ur visit :)

    ReplyDelete
  6. No name: yup buat sendiri.. If nk tgk tutorial blh tgk tag Diy

    ReplyDelete
  7. jaja...awk potg sume sndri yer...xssh ke ek...huhu bnyak tu,huhu....

    ReplyDelete
  8. yup potong sendiri satu2.. huhu.. Jaja amek mase jugak nak siapkan sume tu..

    ReplyDelete
  9. adekah kamu buat invitation kad/scroll diy??sendri wat utk sumer tetamu ke???

    ReplyDelete
  10. cheQmOomOo : yerp dear.. buat sendiri utk semua org :)

    ReplyDelete
  11. jaja..cmne nk order kotak tu?ade address or kne order online?tq

    ReplyDelete
  12. wane : jaja buat sendiri la. huhu~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...