Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 13, 2010

slimming detox patch

ini pengakuan Jaja yang ikhlas. Jaja memang obses nak kurus. tapi tak kurus-kurus gak. still maintain ngan M size. berat Jaja 54 kg dengan tinggi 160cm.

JUS MATE 5.TEH ORANG KAMPUNG.PIL KURUS.ABSWING.ABTRONIC.
semua Jaja dah cuba.

tapi masih tak kurus jugak. haih penat gak ngan diet yoyo Jaja ni. kejap taknak makan. kejap makan mentekedarah. hehehe. tapi bila fikir balik maybe berat badan Jaja tak turun sebab toxin dalam badan. kot. so awal minggu ni ada beli slimming detox patch order dari FB. tak ingat dari siapa. main order je 20 pc untuk 10 hari. Jaja pasang niat kalau tak turun pun takpe. Jaja nak sihat je. nak buang toxin. taknak obses2 lagi.

how can u expect to lose weight with RM3.40 a day kan?

so niat mesti betul supaya tak frust dengan hasilnya nanti. hasil untuk seminggu biarlah gambar yang bercerita. 

day 1

day 2

day 3

day 4

day 5

tengok hari ke 5 masih HITAM! banyaknya toxin dalam badan rupanya. Jaja order lagi stok untuk sebulan. mmg best menda alah ni.

lepas send mms kat maa ngan encik b. terus dorang nak cuba. yang Jaja boleh cakap.
berat badan Jaja tak turun tapi Jaja happy sangat.
badan dah rasa sihat. senang bangun pagi. dah tak sembelit lagi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...