Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 14, 2010

a night to be remember :)

13 november 2010
sekolah Jaja buat annual dinner kat paramount hotel, sibu. malam yang tak dapat dilupakan dan akan menjadi malam yang Jaja rindu bila dah balik semenanjung nanti. siyes best dan Jaja enjoy sangat. ok memang Jaja sampai lambat. tengok la aksi drift MC yang dtg lewat ke majlis. berpeluh2 dlm kereta.
jangan tiru aksi ini di rumah :P
sampai kat level 3, kami dapat mini teddy bear as doorgift. chumel :)
chumel kan?
Jaja dapat yang tengah tu. nak pink kaler. sapa suh lambat. haih!
dalam kekalutan sempat gak prepare text ckit sebelum majlis mula. cuak jugak tak pernah jadi MC la katakan. agak gugup bila 1st naik pentas tapi tiba2 perasaan tu hilang dan diganti dgn perasaan seronok!
ada bakat jadi mc tak?
thanks ahli meja 4 yg sangat supportive + sempoi. Jaja akan rindu saat2 ini dengan korang.
korang memang best! love u guys!
6 orang makan untuk 10 orang. meja 4 yang pelahap!
with maymija n my housemate, mc tie
mc tie lagi :)
1 lagi yang Jaja tak boleh lupa. poco-poco! sekali lagi ahli meja 4 menggamatkan suasana. bergegar stage 8 minit time kami poco-poco. opst Jaja terkutuk diri-sendiri. haih! walaupun tunggang terbalik tapi kami enjoy. tak kisah la kalau ada orang nak sok-sek-sok-sek kat belakang kan? 
poco-poco yang celaru!
lagipun bila lagi nak happy macam ni, jangan suruh kami poco-poco  kat sekolah dah la. pengsan student nanti. heh.

last sekali bergambar dengan hadiah yang kami menang. Jaja dapat jug biru. sama kaler ngan baju. tupperware pun kaler biru. macam tau-tau je.
dapat jug air untuk lucky draw. ok what :)
kawaiiiii
with imelda. ahli meja 4 yg sot :P
eh ada lagi satu acara. acara berebut tupperware! cabutan bertuah meja 4 dapat tupperware. yahooo!! ok Jaja seronok. dan semua orang seronok. Jaja tahu ada orang yang tak seronok melihat kami berseronok. tapi ada Jaja kesah? 
muka orang dapat rebut tupperware biru
yang penting Jaja happy  :)

6 comments:

  1. hehe.. thanks.. i got ur mail.. :P
    owh kak jaja da ada tngan cntik juga yer??
    *nice*

    ReplyDelete
  2. da ada tngan ape ni.. hihii xfaham..
    neway, selamat mengorder scor pal.. tmbh lg sorang geng buat kotak :)

    ReplyDelete
  3. salam, hai jaja
    nice blog! =) suka suka. nk tnye awak cikgu kat sabah kn?
    boleh x awak eamilkan kite takwim skola nxt year punya?
    sbb kite pun tga prepare utk kite punye wedding jugak.tolong eah sbb takut kacau cuti nanti.

    ReplyDelete
  4. nadiah : jaja cikgu kat sarawak. takut laen takwin kita. yelah ssh nak pilih tarikh kalau xde takwim lagi. btw, salam bride to be :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.... patutnya rekod lah yg poco2 tuh. so, leh lah kami2 ni bagi komen skit. hehehehe. =P

    ReplyDelete
  6. hah video.. bru teringat.. nk tuntut ngan sapa ade amek video kami... hikhik~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...