Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 29, 2010

short trip to meow city :)


salam

hari ni nak citer jalan-jalan ke Kuching 2 hari 1 malam. attend wedding kawan sekerja
by the way CONGRATS IMELDA & RICARDO :)
here comes d bride :)

picture credit to houseofArts
its been so exciting walaupun sekejap. layan gambar kat airport Kuching dulu. sampai pagi tu kami breakfast kat old town. siap lap tali lap lagi. hihi.



 lepas old town kami sambung lepak di mc d. lepak je tau. bukan makan kali ke-2 ye!




kul 11.30 pagi kami tiba di church. jangan salah faham di sini. kami hanya attend church wedding. tiada sebarang aktiviti yang bercanggah dengan agama Islam. layan gambar sekitar church wedding.





penat bergambar kami balik rest sekejap di rumah kawan. pukul 6pm kami ke wedding dinner. tema merah & putih. tapi Jaja hantam merah & hitam!







pukul 10 kami pulang. semua kepenatan. esok ada lagi masa untuk jalan2 before flight kami pada 2 pm. kami sempat ke waterfront Kuching & The Spring. yup self therapy. shopping!








kul 12.30 kami bertolak ke airport Kuching. buhbye Kuching. short trip yang sangat mengujakan!

ok that's all. gambar yang banyak2 ini diupload atas permintaan encik b. encik b kempunan nak ikut Jaja g Kuching. hihi. sabar ye awak. nanti kita g lepas kawen

:)

3 comments:

  1. sorry x dpt join korang....bz sgt time tu

    ReplyDelete
  2. THANKS FOR COMING! I REAAAALLLYYY APPRECIATE THAT!!!

    MUACKKKSS!!!

    ReplyDelete
  3. mel : short trip yang sangat mengujakan. rase nak nangis tgk wedding ko. perfect! tak sia2 ko prepare selama ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...