Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 23, 2010

scroll invitation ready to print

salam. 

mata Jaja dah separuh ni. dah macam mata garfield. tapi nak jugak bloggin. degil bin degul!
malam ni nak share scroll invitation Jaja. before this dah share yang muka depan.
muka belakang baru je siap. next week nak g print! sungguh tidak sabar!

ok ni muka belakang scroll invitation Jaja. 


jom zoom peta DIY Jaja. boleh la tengok betapa dekatnya rumah kami. sangat dekat. tapi rasanya berpeluh jugak ketiak kalau jalan kaki.
(betul tak encik b?)


sessi soal jawab :

1. kenapa macam kosong je cik Jaja?
- sebab nanti gulung tak la nampak tulisan pape dari luar.

2. kenapa ada corak damask kat tengah-tengah?
- sebab nanti senang keje Jaja. 
tak payah ikat2 ribbon. 
damask tu pun dah lagi cantik dari ribbon bila dah gulung.

3. kenapa cik Jaja tak tido lagi?
- sebab encik b janji nak bincang hal kad kawen malam ni.
beliau cakap ada ckit nak kena otter lagi.

4. haa dah banyak tanya.
Jaja ngantuk la
. nak titow dulu.
tak mo tunggu encik b dah!

+ camat malam +

8 comments:

  1. kak jaja.. da cantik la ni! simple.. :) da unik sgt..
    xdela nmpak kosong pon.. ok da ni..

    ReplyDelete
  2. yerpp.. btul tuu.. da ok da ni..
    cantek! :)

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu dah siap nanti macam mana. dah lah scroll2 nie. ;)

    ReplyDelete
  4. jooleata : xreti nk buat yg canggih bagai. xreti nak design. huuu~

    nyomel : thanks! suatu hari nt nk kena pertajam skill photoshop lg :)

    amy : tunggu kad yg siap. hehe. xsabar nk g print. dh penat mengedit kad ni.

    ReplyDelete
  5. rumah jaja cam kenal je.. jaja jemput tau nnt kawin.. (wat muke xmalu)
    tapi kan.. kad jaja santekkk sgt2.. i loike..

    ReplyDelete
  6. wina : for sure kawan2 b2b di blog akan dijemput :) eh kenal ke wina? serius? wina duk mane? pasni leh la wina lak yg buat scroll lak.. hihii..

    ReplyDelete
  7. wina dok tendong.. tp slalu g umah abg ipar kat tawang.. wina da tempah kad kawen biase je.. xbpe rajin nak wat cam jaja ni,..hehhe kotak pun xsiap2 lg..hehe

    ReplyDelete
  8. wina wat kotak doorgift ke? wina dtg ye wedding jaja.. excited ni nk jmpe b2b.. wina kawen bile lak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...