Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 21, 2010

6 damask patterns gift :)

http://www.cute-smiley.com
salam bride-to-be and readers out there
happy sunday :)

sempena hari ahad yang bahagia ini (eceh!) Jaja nak bagi free gift kat sape2 yang singgah kat sini.
itu pun kalau nak la. tanak takpe. tak tecik ati pun. hihii. khas untuk mereka yang suka kan damask, Jaja ada edit beberapa pattern untuk kamoo sume download. pattern ni suka hati kamoo nak buat apa. nak buat template kotak boleh. buat tag boleh. buat cover guess book pun boleh. 
buat la apa2 janji kamoo sume happy!

ok jom download :)
 






AMARAN :
semua pattern bersaiz agak besar gedabab!
sila klik untuk tumbesaran yang hebat

so Jaja harap sape nak download sabar banyak2 ye?
Jaja tanak compress takut nanti jadi tak sharp. semua pattern bersaiz A4.
pandai2 la cropped untuk kasi tecik.

dari mana Jaja dapat?
mestilah dari encik google.
tapi Jaja dah kerjakan mereka cukup2 kat photoshop.

sori kalau tak cantik.
http://www.cute-smiley.com

4 comments:

  1. cantik2 semuanya. file besar lah bagus, baru tak pecah pixel. ;)

    ReplyDelete
  2. betol2, file besar baru tak pecah2.. Syafa pun sedang cari design. thanx a lot sangat membantu ^__^

    i linked u ya

    ReplyDelete
  3. amy : tu la tanak bagi gambar pecah baru santek :)

    cik syafa : hope so! wiii.. link u too dear :)

    ReplyDelete
  4. Cik jaja..Thanks for sharing.damask mmg cantik kan..unique..i love it too.. :)
    Dah linked and followed you :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...