Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 8, 2010

scroll invitation box deco

yeah scroll invitation boxes Jaja dah siap.

lega yang amat! boleh la jari Jaja ni rehat sekejap. Jaja tak jadi buat 800 pc kotak. encik B cakap mak dia nak 300 pc je. ma Jaja pun nak 300 pc gak. so total 600 pc kotak.misi buat kotak dah selesai. tinggal misi nak deco kotak lak. kering idea ni. nasib baek ada encik google yang baik hati. dia dah pinjamkan Jaja banyak gambar kotak yang cantik.


simple n just nice tapi malas nak buat tag lagi.

suka yang ni tapi kertas tu nak cari kat mana? haih.

ribbon dia unik. simbolik dengan tying d knot.

black + white theme

sangat suka yang ni tapi Jaja tukar kaler teal la bukan pink.

suka tengok deco dekat scroll. bintang guna dawai.

sweet sangat. biru + pink :)

yang ini sesuai gak untuk chinese wedding kan? nampak oriental..

yang ini pun cantik. ahh pening nak fikir.
suka dengan deco semua kotak ni. 
tapi masih lagi tak dapat idea untuk kotak invitation sendiri.

7 comments:

  1. suka gambar yang keempat...nice n simple....^_^

    ReplyDelete
  2. setuju piv no.4 waaah nanti share ye kamu punya. rasanya kamu b2b yg buat scroll. salut !!

    ReplyDelete
  3. yeah no. 4 dah dapat 2 votes.. hihi..

    ReplyDelete
  4. saya pun suka yg type 4th tuh. nanti share2 camne awak diy ur kotak tuh. sangat menarik..

    ReplyDelete
  5. camna yer nanti nak post? akan timbul satu masalah tak nanti?

    ReplyDelete
  6. amy: dah share tutorial buat kotak.. ada kat link DIY :)
    cik belle: haha mmg prob jugak.. so jaja dah spare awal2 kad biasa untuk di pos.. DIY jugak.. nanti jaja share bila dah siap :)

    ReplyDelete
  7. kak buat sendiri ke kad kawen & scroll tu..chantek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...