Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 7, 2010

10,000 langkah sehari!

: 10,000 langkah sehari untuk jantung sihat :

so hari ni Jaja dah ada sebuah (sebuah ke?) jantung yang sihat. hehe.
sebabnya Jaja jalan sehari suntuk dari 11 am sampai 6 pm!
kalau hari-hari macam ni boleh kurus tak payah diet dah
. hari ni teman my housemate hunting stuff for dinner. tipu la teman je. Jaja pun shopping gak.

hangus RM300!

tapi takpe nak kawen punya pasal Jaja grab 1 botol miracle water SKII. ni dah 2nd product yang Jaja guna. 1st product Jaja beli cleanser je. personally Jaja suka product ni. for cleanser Jaja bagi 5 bintang! Jaja dah habis pakai 1 tube cleanser. harga RM158 tapi tahan sampai 4 bulan. worth my money. kalau dikira balik Jaja cuma spend RM40 per month. ok lah. mampu lagi cikgu cabuk macam Jaja nak beli.


2nd product ni harap2 betul miracle macam namanya. harga RM199. tapi tadi dapat voucher RM10, jadi harga RM189. kalau ikut logik macam boleh tahan 3 bulan.


harap-harap jerawat n black head Jaja yang tiba-tiba muncul ni akan pupus nanti.
Jaja jadi macam ni lepas tukar cleanser. after guna SKII cleanser, Jaja pegi gatal tangan beli CLARIN PARIS whitening cleanser.

BIG NO-NO!


lepas pakai product ni muka Jaja naik jerawat, banyakblack heads n parut lambat hilang. muka cepat berminyak. itu lah konon nak jimat coz harga dia agak murah berbanding SKII tapi nahhh kau. jerawat naik bertubi-tubi. so lepas ni akan stick dengan SKII product. ada angan-angan nak buat barang hantaran.

encik b, sudikah dikau belikan 1 set SKII untuk tunangmu ini?

boleh la :)

2 comments:

  1. i thought harga sebotol skII dalam rm300 and above. rupanya ada gak ekh yg dalam rm150++? kena try gak ni. hehehe...

    ReplyDelete
  2. jom try.. kat kl murah lagi kot.. Jaja beli kat sarawak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...