Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 14, 2010

Work Space

semalam gayut ngan encik B before tido. rutin harian. encik B ada sebut kat Jaja,

"macam mana ye rupe meja kerja awak? ada letak gambar saya tak? kemas tak?".

termenung sekejap Jaja. yang pasti rasa bersalah sebab tak pernah rasa nak share gambar di pejabat a.k.a bilik guru dengan encik B. dan rasa bersalah sebab jawapan untuk soalannya yang nombor 2 tu adalah dengan jujurnya TAK LETAK. minta maaf ye encik B. bukan taknak letak. tapi keadaan kat situ macam tak sesuai sebab meja tu ada kat tengah2 laluan student, cekgu-cekgi n makcik cleaner sekali. so saya decide untuk tidak meletak gambar awak. sorry tau. huhu. tengahari tadi dengan gumbiranya hantar mms kat encik B gambar meja yang serabut sebab dah akhir tahun ni paham2 je la. alang-alang Jaja share sekali kat cni.


tengok tu kat meja Jaja. memang sah meja cekgi kan? ni lah tempat Jaja hempas buku bila rasa nak marah kat students. tempat Jaja bergosip. tempat Jaja buat-buat sibuk. hehe. Tapi Jaja suka tempat Jaja ni. no reason. suka sangat kat tempat ni :)

3 comments:

  1. yeke? hehe.. ngajar kt mane? salam b2b =)

    ReplyDelete
  2. saya dekat tampin. salam b2b juga yea b2b cikgu yang nak kahwin ehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...