Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 13, 2010

short listed wedding songs

wedding songs.

alamak belum betul2 short listed sebenarnya. saja tajuk kasi gempak. heh. Jaja ada la download beberapa buah lagu nasyid n duet yang Jaja rasa ok untuk dipasang secara random all day long masa my wedding nanti. memandangkan majlis Jaja kat rumah je dan of coz la orang kampung ramai yang akan pergi terjah umah Jaja hari tu so Jaja pilih lagu-lagu melayu yang agak sopan (sopan?) dan tak sakit telinga la. yang paling penting, Jaja suka dengar. orang lain pun takde la sakit hati dengar. fair n square owg putih kata. haha. ok lah Jaja share kat bawah 13 lagu yang Jaja pilih. tapi masih sikit lagi.nk tambah lagi tapi xde masa untuk hunting n download lagi minggu ni. so layan dulu list kat bawah tu.

hmmm tolong saya B2B yang laen. i need more songs!

1. Ari Lasso feat Bunga Citra Lestari - Aku Dan Dirimu
2. Bunga Citra Lestari - Karena Ku Cinta Kau
3. Dehearty - Bidadari Hidupku
4. Devotees - Kekasih
5. Gita Gutawa Ft. Dafi - Dua Hati Menjadi Satu
6. In - Team - Kasihku Abadi
7. Instumental - Selamat Pengantin Baru
8. M Daud Kilau - Di Renjis-Renjis
9. Munif Ahmad - Bidadari
10. Terima Kasih CInta_Afghan(Minus One)
11. Zaleha Hamid - Bunga Rampai
12. Zaleha Hamid - Gendang Berbunyi
13. Zaleha Hamid - Selamat Pengantin Baru


2 comments:

  1. dear, lagu nie sgt2 best dan sesuai utk wedding. Dusty Springfield - Wishing And Hoping. ;)

    ReplyDelete
  2. darl..thanks! try dh download.. sgt best.. ada lg tak yg sesuai especially malay songs :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...