Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

i like DAMASK!

dah lama rasanya Jaja tak hunting barang kawen. 2-3 hari ni terfikir nak hunting. objektif Jaja nak cari idea black and white theme wedding. sebab Jaja ingat kat rumah bride, nak buat tema black and white dengan baju warna teal. berangan la konon2. hasil yang Jaja hunting, Jaja decide nak buat white damask theme kat rumah Jaja. confirm and confident. hihii. betul tak tipu. Jaja suka lah dengan damask ni. makin lama tengok makin berkenan dan berangan lebih. hmm Jaja memang suka berangan! tema rumah bride akan jadi ala-ala gambar kat bawah, insyaAllah.


Cerita pasal kek lak. angan-angan ku yang tak pernah habis. mesti best kan kalau orang sponsor kek bantal yang macam Mawi kahwin tu kan? yang tinggi dari pengantin tu sendiri walaupun pakai high heels. hmmm memang takkan jadi kenyataan! tapi Jaja dah nampak kek kawen Jaja macam mana nanti. harap-harap makcik yang buat wedding kek tu takde masalah nak buat kek kecik Jaja nih. suka sangat2 dah kalau dapat kek macam bawah tu.

Oklah akhirnya Jaja macam semangat balik nak menempel kat blog angan-angan Jaja ni. hope my dreams will come true

2 comments:

  1. dear, moga2 tercapai. amin...... yg penting kena work for it. ;)

    ReplyDelete
  2. amin.. yes really work hard for it.. skrg ni ngah bertungkus-lumus siapkan wedding invitaton boxes.. uhh sakit jari tp seronok DIY ni.. salam b2b dear :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...