Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

Sangat C-book!

fuhhh... fuhhhhhh dah berhabuk blog Si Gaun Putih ni rupanye.

Jaja tak sempat nak update. SIBUK SANGAT YANG AMAT! eleh macam keje menteri kan? bukan la Jaja bukan sibuk ngan keje truli. Jaja sibuk siapkan kotak invitation Jaja yang beratus-ratus lemon tu. dah naik kebas jari Jaja menggaris + menggunting. hah baru tau susah! tapi takpe. as long as am happy with my own design, its really ok lah :) sekarang ni baru siap 300 out of 800. Encik B dah bising-bising tapi lepas mengadu jari sakit akibat pegang gunting terus dia cakap. " takpelah awak, buat sikit2 ye? janji dapat siap". sejuk hati Jaja dengar. Jaja rela buat semua ni selagi ada encik B yang memahami dan sentiasa teman Jaja buat kotak (walaupun kat handphone je).

Ringggggggggggggggg!

alamak, loceng dah bunyi. Jaja ada kelas. daaaaaaaaaaaaa... muaxxx!

2 comments:

  1. hi dear, i'm not using blog nora aira anymore yea. kalo ada masa nanti exchange with my new link yea :) tengs dear.

    http://norapurplebridez.blogspot.com/

    stay cool, pretty n healty =)

    p/s : u org pantai timur kah? =)

    ReplyDelete
  2. dear,

    sorry baru sempat nk reply.. saya dh exchange link :) yup pantai timur, org kelantan.. u?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...