Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 23, 2010

Raya Sakan Part II

lamanya tak berblog. pelik rasa nak buat entry baru. sejak puasa sampai raya Jaja sibuk dengan blogshop je. dah bersawang so Jaja bagi blogshop new look sikit supaya customer tak borink (tak borink ke?) entry kali ni pasal raya. even raya dah nak-nak basi dah tapi Jaja masih suka lagi perkataan ni.

RAYA! RAYA! RAYA! heh.

raya tahun ni tak happening sangat. tapi raya tahun ni adalah 1st raya sebagai 'orang yang dah tak layak dapat duit raya' sebab dah keje. huh tak shuker! tapi fikir balik kalau ada orang nak bagi mau merah jugak muka ni nak hambek. tema kami tahun ni maroon + batik sarawak. yelah nak ngesow lah konon keje kat sarawak boleh beli batik sarawak banyak2. jom layan gambar dulu lah. pena menaip :)

p/s: tunggu cerita my engagement :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...