Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 28, 2010

raya sakan part 1

hari ini sekolah. biasanya kalau hari sekolah Jaja bad mood je bila bangun tido (sambil gosok-gosok mata). tapi hari ni tak! ye! TAK BAD MOOD LANGSUNG. kenapa ye? hmm suka hati Jaja lah! sebenarnya hari ni excited sebab hari ni first Jaja pegi curly-curly bulu mata..

takde keje + cari pasal + buang duit = HAPPY INSIDE :)

padahal sepatutnya Jaja penat hari ni sebab semalam tido pukul 3 am. tak boleh tido tapi malu nak cakap kenapa. tapi nak cakap jugak. jangan baca kalau nak gelak. Jaja tak boleh tido sebab Jaja fikir macam mana nak pakai contact lense je. biasalah 1st time user (kantoi!)

tadi Jaja kuatkan semangat. Jaja ambik contact lense, Jaja celik mata Jaja bulat-bulat. Zapp! boleh pun pakai! eleh tipu kan video youtube Jaja tengok semalam cakap susah nak pakai. siap suruh practise without contact lense tu mau seminggu! jangan percaya ye. senang yang amat (tiba-tiba riak, haha).



2 comments:

  1. hii blogwalking. salam b2b. orang mana yer? =) ive linked u :)

    ReplyDelete
  2. aira thanks for followin me :) orang kelantan.. Aira org mane? salam b2b too.. followed u and linked u already

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...