Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 10, 2011

outdoor at Sudara Beach Resort

salam hujung minggu.
 
kali ni upload gambar outdoor jaja ngan mr.hubby. lokasi di Sudara Beach Resort. sebelum ni jaja berangan nak buat photo shoot di Villa Danialla. dah confirm pun ngan tuan resort, tapi last-last cancel. kenapa? sebab mr.aween photoaura kata better kat Sudara Beach Resort melihatkan gaun jaja yang meleret-leret tu. kat Villa Danialla memang cantik view dia. tapi kat sana ada banyak haiwan-haiwan merayap. kang tak pasal-pasal kena sengat ngan kala jengking ke. labah-labah ke. isk, mintak jauh la kan. so inilah hasilnya selepas penat sepetang di sana.

jom layan :)

 DIY untuk outdoor ni jaja buat tudung veil + sash + bunga tangan

 gambar di sekitar cafe Sudara






 ok jaja suka gambar ni melainkan sampah kat hujung kain jaja tu. isk!

teruja tengok motor mr.aween. terus mintak nak posing atas motor! 
 
nak tengok lagi? klik la kat sini.

9 comments:

  1. cantik nya tudung..^_^
    ajar sue boleh...=)

    ReplyDelete
  2. cantiknya tudung die...like sejuta kali

    ReplyDelete
  3. huhu..ada plak sampah kacau je kan..

    ReplyDelete
  4. wahhh soooo jeles tgk pics jaja nih...tersangat lah gojesss u

    ReplyDelete
  5. santek veil~~

    share tutorial dear...

    ReplyDelete
  6. gojes jaja..emi nk booking aween after confirmed date tp da penuh uhuhuk..xde rezeki :(

    ReplyDelete
  7. perrrrrr pic last sekali tu paling cun + macho tu kak nek moto besau...auuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...