Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

selamat hari lahir sayang :)

entry ini ditujukan khas buat suamiku tercinta
Rosmezee Awang Deris

selamat hari lahir yang ke-25 b.
semoga b dicucuri rahmat-Nya dan yang paling penting perkahwinan ini diberkati sentiasa.
hari ni genap 10 hari jadi isteri b.
setelah 19 tahun kenal.
7 tahun berkawan.
5 tahun bercinta.
1/2 tahun bertunang.
 
sekarang ayg dah boleh senyum lega sebab dah bergelar isteri b.
ayg berjanji akan menjadi isteri yang baik dan taat pada b.
 
 ayg takkan lupakan setiap kenangan kita hingga ke hari ini.
 
1st time dating. gambar time kat puduraya.
b pakai jersey chelsea. hadiah birthday yang pertama ayg bagi kat b masa jadi couple :)
1st time genting. kat snow world masa ni.
2nd time genting kat skyway

best jugak sekali-sekala layan gambar dulu-dulu. nasib baik dua-dua kaki berjalan. lepas ni boleh la pergi mana-mana dengan senang hati. sebab dah jadi suami isteri :) 





6 comments:

  1. Jaja, u mcm dah nak sama dengan Zil... Zil pun 5 tahun bercinta.. tarikh nikah dan kahwin pun sama... lepas sanding hari tu pun gi genting gak... Anyway.. lupa nak wish.. SELAMAT PENGANTIN BARU...

    ReplyDelete
  2. kalo bleh klik like kat entri ni dah klik dah =)

    ReplyDelete
  3. ekin : apa yg best? hikhik..

    zil : waa byk persamaan la kita. sangat kebetulan kan? :)

    lind : xleh ke klik?

    ReplyDelete
  4. hehehheheh.....bez kn kak pas khwn buley bercuti ke mane2 pown suke2 berdue...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...