Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 6, 2011

solemnization tudung siap!

hai.

kali ni nak review my solemnization tudung yang akan dipakai pada 13/3/2011 nanti. Alhamdulillah dah siap pun. tudung awning warna teal Jaja beli dari Ariani. susah nak cari warna ni rupanya. last-last grab dari Ariani dan pejam je mata masa bayar. hukhuk.
 
lace kat awning ingat nak tempah kat myHannah. ada jugak tengok beadmeplease. menarik! tapi DIY jugak akhirnya. gatal tangan ni. semua nak DIY. Jaja guna lace yang lebih dari baju.



sengal betul cik Jaja ni kan?
perasan kreatif. kuikui.

5 comments:

  1. jaja!!sgt kreatif..boley tempah nanti..hehe..

    ReplyDelete
  2. jaja im back... waaa cantiknya !! good job :)

    ReplyDelete
  3. jaja..nora xingat dah bgtahu belum tp is okey to repeat again hehe. my new wedding blog :) http://norapurplebridez.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. nanie : tak layak kot nk amek tempah.. tgn keras tu, jhit pn lintang pukang..

    nora : linked ur new link dear.. :)

    ReplyDelete
  5. cantik la ...suka tengok....ari tu google kat internet ternampak design ni cari punya cari rupa nya akak yang punya..tak derker pic pakai ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...