Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 8, 2011

projek DIY terbengkalai :(

salam.

sedih hari ni projek DIY terbengkalai. dek tuan tanah SGP sakit :( hari ni Jaja tak pegi keje. pagi tadi bangun nak pegi mandi tiba-tiba gelap. pitam sekejap. hmm ini lah jadi kalau bakal pengantin terlalu stress! pegi klinik doc bagitau Jaja darah rendah. mesti jaga makan. tak boleh tahan lapar. kena minum banyak air. ok Jaja tau Jaja degil. obses nak kurus. inilah padahnya. bila fikir balik semalam 1 hari Jaja cuma makan roti sekeping. mana tak pitam! promise tak buat lagi.
 
lately Jaja memang rasa letih satu badan.
sakit kepala berdenyut-denyut.
berdebar-debar.
susah nak tido.
cepat rasa sedih.
muka pun pucat semacam je.

banyak betul simptom datang.
takkan sebab stress semata-mata?
kenapa ye?
hmmm ( -  -)"


petang tadi paksa diri try contact lense.
ini hasilnya.


encik b dah luluskan ini untuk dipakai masa sanding nanti.

ok la sangat penat. nak tito.
nite-nite!

10 comments:

  1. saya masa mula2 nak pakai lens , dekat seminggu duk try . tapi awk sekejap je dah boleh pakai . :)

    ReplyDelete
  2. haippp..!! jgn wat lagi mkn roti sekeping je seharian. jaga kesihatan tau! get well soon dear.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik laa warna contact lense tu..=)
    take care ye cik jaja..jgn stress2..nnti sume pon x jadi..=)

    ReplyDelete
  4. take a rest k...cantik contact lens tu!!

    ReplyDelete
  5. ASSALAMUALAIKUM
    HAI..SAYA MIZZ SUE,
    NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?
    SAYA NAK MENJEMPUT NI.

    PLZ,HANTAR DI
    sue_546@yahoo.com

    SERTAKAN,

    NAMA:
    ALAMAT SURAT MENYURAT:
    ALAMAT BLOG:
    NAMA ANDA DI BLOG:

    I LOVE U KORANG!!!

    ReplyDelete
  6. take care cikgu jaja..

    rupanya cikgu mengajar kat sibu..leh cakap sarawak ke?hehhe...

    ReplyDelete
  7. sarah : dis is not my 1st time acty.. mase tunang ada blaja pakai :)

    nyomel : okeh2.. SGP sudah insaf.. ngee~

    cikkin & Q : thanks to pika yg tlg pilih :)

    pika : got my lense! thanks bff.. luv em!

    asha : faham jak, klaka sih pandey agik!

    ReplyDelete
  8. adoi la..kalo nk diet make sure kita mkn cukup carb dan protein..i suggest u makan oat sbb dier fiber+ carb yang bagus dan leh tahan lapar..:)btw..gudluck in diet jaja!:)

    ReplyDelete
  9. serius lens awak cantik sangat! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...