Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 5, 2011

lense for reception :)

salam.

Jaja baru je balik dari kampung. sampai je rumah kat sibu ni terus tersenyum lebar. lense Jaja dah sampai! wiiii! happy :)
 
thanks to my friend, Along a.k.a Fiqa yang suggest contact lense ni. belum try lagi. nantilah. not in the mood. so, sesapa yang nak beli contact lense. boleh la search di FB. CherryBerry Lens Shop. murah je. Jaja beli RM28 sepasang. ready stock lak tu. bahagia rasa tak payah tunggu pre-order. 
 
ini yang Jaja beli. dreamy i grey.
 
belum bukak lagi. boleh?


harap-harap cantik :)

6 comments:

  1. takpe, cikgu putih, mesti cantek punya!!

    suka gila dengan semua DIY yang cikgu buat tok ur wedding nanti, ;)

    ReplyDelete
  2. TQ Jaja sebab kongsi semua ni.. suka Zil baca idea DIY Jaja.. Zil pun tengah cari contact lens ni.. ok tak contact lens tu? leh tahan berapa lama ya?

    ReplyDelete
  3. Zil : sharing is caring :) lense tu thn 1 tahun.. ok je Jaja try pakai. boleh la nk pakai 1 hari, tak kering :)

    ReplyDelete
  4. Jaja.. tak rosakkan mata ke? Zil pun dah order gak.. tapi ada pulak kawan2 yg ckp tak elok.. risau pulak nak pakai... tp tu je yg zil mampu nak beli.hihihi.. nak beli kat kedai mahal.

    ReplyDelete
  5. Zil : Jaja dah pakai time tunang, pastu gune wat pakai 1 hari suntuk pn selalu.. ok je.. hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...