Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 16, 2011

DIY idea : choker

hye.

kali ni nak share idea.
choker :)
 
 gabungan lace + satin flower + brooch. loike!

 crochet + beads

 fully beads

 oh so vintage! heart this oso :)

bride-to-be yang teringin nak pakai tudung ala-ala bienda tapi nak cover leher boleh la try idea ni. pakai choker! senang cerita. tak perlu beli turtleneck inner kalau dah ada choker ni. pakai baju inner biasa. pastu pakai la choker. dah boleh bergaya dengan tudung bienda tanpa rasa bersalah kan?

thinking of DIY lagi.
tapi masa makin suntuk!
hmm tengok la.
please stop me! please!
gedishhh!

6 comments:

  1. love to read ur blog.. nape kamu sgt kreatif..??? tgn sy sgt keras, huhu..

    btw, selagi boley diy, diy.. lg la someone creative mcm jaja ni.. nnt ble igt2 blk, msti rase puas ati, sbb byk bnda hasil usaha sendiri.. hee..

    anyway, gud luck dear~ =)

    ReplyDelete
  2. btol tu miss f.... die memang kretipppppppp.... tgn i keras non ado! hehehe

    ReplyDelete
  3. salam cikgu yang kreatif..
    sempat lagi nak diy..good luck cikgu jaja

    saytunt yang fabulous~auk eh, nang rajin nya lok..

    ReplyDelete
  4. wah..great idea.ni terasa nak DIY jugak ni.dah macam2 idea.U r such a good inspiratiuon!!tapi if DIY nanti sape nak pakai?wa...diri sendiri nak kahwin ntah bile..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...