Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 19, 2011

kasut akad nikah + outdoor

apsal la tangan Jaja ni gatal pi taip kasut kahwin kat goggle.
kan dah jumpa. 
sekarang camane? 
kan dah kena pujuk encik b beli kasut ni kan?
camane ni?
adehh.
tapi mahal la.
camane?
suka yang teramat ni.



nama dia Laced Peeptoe.
tinggi dia 3.5".
harga dia RM208

camane? uhh..

8 comments:

  1. cantek tapiiii mahal.. adehh! berbaloi ke dengan harga RM208??

    ReplyDelete
  2. kasut label putih eh ja?chantek...utk hari bahagia..xpe kot..:P..-cahaya

    ReplyDelete
  3. cahaya : yup kasut label putih.. suka sangat.. dah email dah, tunggu di reply je.. 80% nak beli!

    ReplyDelete
  4. jaja, sangat chantek ok!! amy pun beria-ria nak kasut lace. tapi ni jaja tengok kat mana?

    ReplyDelete
  5. amy : jom beli kasut lace ramai2.. hhehe.. jaja beli kat whitelabelshoes.blogspot.. tapi xtau la, masih bincang ngan dorang either dpt siap ke tak untuk bulan 3 :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...