Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 1, 2011

calla hand flower

kembali.

setelah lama tak berblog. Jaja sibuk sebenarnya menyiapkan projek DIY Jaja yang lepas. so far 600 pc scroll invitation dah siap. 200 pc love shaped soap boxes pun dah siap. lega yang amat.

hari ni nak cerita bunga tangan idaman Jaja. calla lily namanya. Jaja suka sangat kat calla lily ni especially yang long stem. yang penting warna mesti putih. suci gitu. so dah berkira-kira nak DIY hand flower nieh. tak susah pun sebenarnya sebab Jaja cuma nak 3 or 5 kuntum je. pastu ikat je ngan ribbon. done!

jom layan bunga calla orang laen dulu. hihiiii.


2 kuntum calla

heart this one! 3 kuntum calla

yang ini agak lebat. lari bajet ni. hihii

santek!

tunggu update bunga tangan Jaja. tangan keras ni.
boleh ke gubah bunga?? mak!!

4 comments:

  1. wow.. lawa la dear bunga tgn nie.. simple jerr.. like that 1st one;-)

    ReplyDelete
  2. calla lily mmg cantik. cuma make sure, dapat cari calla lily yg kembang dan tak lembam kat hujungnya. calla lily manja sikit bunganya.

    ReplyDelete
  3. DinCma : cantik kan.. dh mimpi2 pegang bunga ni :)

    Xora ; thanks dear 4 d tips~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...