Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 19, 2010

signature frame

hello hai.

hari ni Jaja dapat idea baru untuk DIY. horrey dah gumuk jari Jaja ni rasa lama tak menDIY.
so kali ni Jaja sempat hunting damask guest book kat encik google. cantik semua. tapi macam tak berapa sesuai nak letak guest book kat majlis Jaja nanti. ye lah majlis kawen Jaja nanti tak ramai pun guest. berapa orang sangat la yang wish dalam buku tu nanti. takkan Jaja nak buat guest book yang ada 2 muka surat je.

ting! tiba-tiba dapat idea.
SIGNATURE FRAME!

signature frame ni sesuai untuk majlis yang tak ramai guest. sangat sesuai la untuk Jaja coz Jaja jemput 300 guest je. kenduri tecik-tecik je. senang  nak DIY menda ni lagipun. Jaja cuma perlukan frame, sekeping gambar yang cantik dan decorative pen. 

jom layan gambar dulu :)

suka black + white :)

letak gambar kawen pun ok.

yang ni ala-ala kartun sikit. tak sesuai!

boleh tambah frame tecik as centerpiece

huuu~ chumel gak yang ni  

ada gak signature frame yang diletak kat stand. tapi Jaja tak tahu nak cari kat mana stand tu. takut nanti berlaku pembaziran lagi if mahal.



so Jaja decide untuk letak di meja macam ni je kot.

deco yang cantik + simple :)
ok last. Jaja suka sangat. gambar dalam huruf. sangat kreatif. Jaja nak yang ni. hadoii sume pun cantik. if Jaja rajin, Jaja nak DIY yang ni kot. tapi word WEDDING Jaja nak tukar jadi JA&JI
ok ke? 
hmmm kena mimpi-mimpi dulu lah :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...