Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 1, 2010

Saya sudah ada TARIKH!

Ya! Jaja dah CONFIRM tarikh-tarikh penting dalam hidup Jaja
dah berkali-kali tanya ngan family Jaja & family Encik B & Encik Aween

kiranya dah DOUBLE CONFIRM ni tau



12 Mac 2010:
Ijab & Kabul Nurhasliza & Rosmezee

* * *

13 Mac 2010:
Majlis Persandingan Pihak Perempuan

* * *

14 Mac 2010:
Outdoor with Photoaura

* * *

15 Mac 2010:
Majlis Bertandang

* * *

Alhamdulillah tarikh dah pun ada. yang seronoknya kalendar akademik 2011 dah pun keluar dan sekolah mula bercuti pada 11 Mac 2011. harap-harap Jaja dapat apply cuti awal ckit untuk prepare our wedding nanti. Dapat cuti, terus terbang ke Kelantan. wiiii! tapi kalau tak dapat cuti, alamat pengantin perempuan tak berinai la kawen nanti.

huuu simpang Malaikat 44!

Jaja macam nak buat pre-wedding photoshot lah. tapi bila?
Jaja kat Sarawak, kalau nak buat better grab waktu cuti sekolah hujung tahun ni kan?
alamak. idea best datang la pulak.

aiyaakkk. camane nie.
oh tidak! Encik B tolong halang saya berangan!

eh bukan...
Encik B, tolong sponsor angan-angan saya ni cepat
supaya jadi kenyataan!

:)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...