Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 1, 2010

buntu..

buntu. tak tahu mana yang best.

tolong Jaja!

Jaja ada la draf invitation Jaja nanti. draf je, tangan ni tak boleh kalau 1 hari tidak menggodek adobe photoshop. macam teror tapi TAK!
projek DIY yang ketiga kot.



mana ye yang best?
ke both tak best?

isk tolong saya!

12 comments:

  1. hiiii thanks! inilah jadi kalau gatal tgn nk DIY..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ni kad kawin sendiri ker? i pun der design my own kad masa my wedding..

    http://nurhezlinda.blogspot.com/2010/07/my-wedding-card.html

    em kalo i .. i choose the 1st design. nmpak gah.

    DIY ni ape?

    ReplyDelete
  4. erm.. dua-dua pun chantek. ok, tak tau nak pilih mana 1. hehehehe...

    ReplyDelete
  5. linda: yup design sendiri. Jaja punye scroll invitation card ni, sebab tu panajng bebenor kadnye..hehe..

    DIY stands for DO IT YOURSELF
    pape je yang kita buat sendiri kira DIY le tu :)

    ReplyDelete
  6. Amy: itu la pasal.. buntu lagi.. malam ni la nak mimpi2 pilih yang mana satu :)

    ReplyDelete
  7. Sai : esok Jaja belanja coffee 3 in 1 sbb tlg pilih.. hehee

    ReplyDelete
  8. no.2 cantik..jaja rajin lor.. wina men tmph je.. sbb tgk blog jaja. wina pun da start blaja wat kotak plak.. b4 this dok wat bunga telur je.. hehe..

    ReplyDelete
  9. wina : wahhh best dh ade geng buat kotak. lepas ni jaja nk buat kotak untuk letak sabun. doorgift vip jaja. nanti jaja post tutorial lg :)

    ReplyDelete
  10. printing di mana yer?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...