Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 20, 2010

SCOR - lah!

haaa jangan salah faham ye? bukan sekolah tapi SCOR lah. hari ni nak citer pasal SCOR PAL. apa benda lah SCOR PAL memula Jaja dengar ingatkan band music ke biskut ke.. aih bukan2. tengok gambar kat bawah. cantik lagi sebab baru je beli. tengok tu bling3:

SCOR PAL ini sebenarnya glamour among pembuat kad dan kotak. So memandangkan Jaja dah mula nak berjinak-jinak dalam bidang pembuatan kotak Jaja beli la satu. mau RM200 jugak. huh! tapi takpe invest supaya kerja Jaja nanti senang. Jaja berangan nak buat scroll invitation card pastu letak dalam kotak. scroll invitation card tu Jaja baru draft sikit-sikit. takde masa lagi. tapi bab kotak ni agak leceh jugak sebab Jaja perlu buat about 800 pc kotak! Jaja dah mula meng"SCOR" kertas untuk buat kotak-kotak tu sume. SCOR ni macam buat garisan untuk buat lipatan kotak tu nanti. suatu hari nanti Jaja upload tutorial ye? setakat ini saja kali ni.

daaaa~

6 comments:

  1. isk taklah.. hobi baru je kot.. jom buat kotak ramai2.. wiii~

    ReplyDelete
  2. haha. taknak bagi. baik suro budak 4A4 buat tak payah upah :P

    ReplyDelete
  3. kat mane jaja beli scor pal ni ekk..?? menarik! snang nak men-diy kotak ke ape ke.. ;)

    ReplyDelete
  4. nyomel : Jaja bli online. kat website ni http://shop.flipflopsandrosesdesigns.com/

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...