Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 16, 2010

Pyramid Boxes *sign*

Akhirnya siap jugak DIY pyramid boxes yang Jaja nak buat doorgift masa engagement nanti.. nak tengok tak?? ish tak cumel pown! but for me.. sweet and simple sweet sebab mmg nak letak sweets pun dalam box tu nanti.. dan simple sebab senang je nak DIY kotak ni :) ok la jom kita layan gambar kat bawah:




next time Jaja update step by step nak buat benda alah ni.. hari ni takde mood lagi nak bagi tutorial.. (macam ada orang nak buat.. huh, tak kira!).. hopefully everything goes well.. even majlis sederhana harap meriah dan berjalan lancar.. Amin~

1 comment:

  1. jaja..brminat sgn dgn pyramid box jaja n wedding scroll invitation tu..bley ke untuk tempahan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...