Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 16, 2011

kasut lace untuk dijual

salam.

hmm sejak jadi puan idea nak berbelog agak merudum.
jadi apa kata sementara tak dapat idea, jaja buat sekmen lelong barang-barang kawen.
segmen ini ditaja oleh diri sendiri dan encik suami.
heeeeee!
 

 

dengan hati yang berat jaja nak lepaskan kasut ini.
peep toe lace shoe
warna off white
heel 3.5"
size 8

jaja beli dari White Label Shoe dengan harga RM208.
boleh tengok sendiri di belog mereka.
 
 
 
jaja pakai kasut ni masa akad nikah je.
time naik dan turun kereta. outdoor tak guna pun.
kualiti tip top. tak kotor pun ok! blink blink!
total time pakai ada la 10 minit kot. hihi.
jaja nak let go dengan harga RM150 (nego)

sila comment kalau interested.
boleh jugak email di
shawluscious@yahoo.com

17 comments:

  1. Serius suka kasut ni.. cume tak tau saiz 8 tu muat ke tak.. sebab kdg2 pakai saiz 7, kdg2 saiz 8..

    ReplyDelete
  2. Cantik and memang tgh cari sgt kasut untuk nikah..tapi size 8 tu besaq sangat...saya pakai 4 atau 5 jer..hihihi

    ReplyDelete
  3. cikgu sunshine : jaja biasa pun pakai 7@8, tp kasut ni rasenye agak besar.. jaja terpaksa pakai console utk ketatkan dia..

    Q : adehh.. xle nk tlg la.. saiz kaki jaja ni saiz gajah..

    ReplyDelete
  4. Nanti kita email ye kalau kita nak beli..
    huhu, sama lah kita.. badan kecik tapi kaki besar.. dalam adik beradik, saiz 7,8 ni paling kecik.. kakak2 sume saiz 9,10,11...

    ReplyDelete
  5. ada tunjuk kat tunang...kebetulan semalam jalan2 carik kasut.dia kata cantik sgt, tp kita tak sure size brp pakai...lupa...hehehe

    ReplyDelete
  6. syima : jgn lupe check saiz u.. xpun leh je ukut berapa m panjang kaki.. hehe..

    ReplyDelete
  7. kasut tu santek sgt.. tp sy pakai saiz 4 or 5.. kecewa sgt.. :( - sigh -

    ReplyDelete
  8. memang cantik kasut jaja yg nie. murah dah tuh, saper x beli rugi.

    ReplyDelete
  9. amy : congrats on ur new blogshop.. cepat2 upload design kasut santek2.. heee~

    ReplyDelete
  10. canteq tp tkt xmuat..
    xdpt kurang lg ke hrge die eyk..? btw, bcome my followers k.. thnxx.. =)

    ReplyDelete
  11. wah..lawa2..tp i da beli kasut la...hehe..

    i b2b...folo u jgk k

    ReplyDelete
  12. salam..nk tnye dh ade ke org beli kst ni..berminat la..same size ngn

    ReplyDelete
  13. kasut nie still availble x??canteknye...kite pki size 8..hehe

    ReplyDelete
  14. kasut ni available lg x?

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...