Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 6, 2011

final checklist!

salam.

first of all Jaja nak mintak maaf if ada yang datang jejak keluar belog ini dengan perasaan keciwa yang mencengkam. keciwa sebab no more DIY dari SGP. (ayat ngengada kan?) tapi tiada DIY bukan bermaksud cik jaja dah bosan. cuma cik jaja sedang menyedarkan diri sendiri supaya BERHENTI DIY. sebab cik jaja cuma ada seminggu untuk jadi puan jaja. heh! sekarang cik jaja cuma perlu
rileks
tenangkan diri
jauhkan stress
sedia mental fizikal
so cik jaja prepare 1 final checklist supaya cik jaja tidak kalut pada hari kejadian.
layan checklist cik jaja yang tak berapa nak complete ni.

Khamis (10/3/2011)
  •  jumpa Kak Jai (Harharah Bridal) untuk fitting baju akad, potong kek, outdoor
  • lukis inai tangan kat rumah Kak Jai (Harharah Bridal)
  •  jumpa Che Ma (Bridal) untuk fitting baju bertandang
  • pergi Villa Danialla untuk discuss ngan tuan tanah T&C outdoor photoshoot kat sana.
  • pergi Gunong, amek hantaran yang digubah (23 dulang)
  • call Tahir Photoaura (OP akad nikah) lepas deal waktu mekap & waktu akad
Jumaat (11/3/2011)
  • pergi ke rumah Farrah Delight untuk ambil muffin (100 pc) untuk doorgift akad nikah
  • pergi KB Mall ambil kek secret recipe (3 pc)
  • beli buah untuk hantaran
  • cash duit untuk bayar OP & catering
  • call Aween Photoaura untuk deal aturcara majlis
  • packing doorgift untuk akad nikah (100 pc)
Sabtu (12/3/2011)
  • last touch up preparation rumah
  • rebus telur (500 pc) untuk doorgift
  • packing bunga telur + masukkan telur rebus kat doorgift
  • call Kak Dah (catering) untuk last reminder makan malam akad nikah
  • ready untuk malam akad nikah sebelum 8.00 pm
Isnin (14/3/2011)
  • call Farrah Delight untuk hantar fondant cuppies ke rumah

2 comments:

  1. jaja..best nyer nk jd pn.jaja..dh leh kire ngn jari dh ni date tu..:) jeles ni..jeles..kt lmbat lg..waaa...anyway..wish u happily ever after..semoga semuanya berjln lancar..kirim slam kat en.mijie k..i wish can b there..:( kene blik perlis sbb cousin syamin kawen tym tu jgk..
    happy for u jaja!!Selamat Pengantin baru jaja n mijie ..

    ReplyDelete
  2. wahhh dah dekat nak kawen....wish u all the best okey :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...